IMPREZY
FIRMOWE
BANKIETY IMPREZY
W PLENERZE
WESELE STUDNIÓWKI POZOSTAŁEWYPOŻYCZALNIA
ZASTAWY
Menu
 
Zobacz jakie menu przygotowaliśmy
na Twój bankiet, konferencje, imprezę firmową, wesele...
 


BANKIETY

Propozycje menu na bankiet

 






Wersja I

Przystawka:
Łosoś i okoń morski na kremie kawiorowym

Zupa:
Delikatny krem chrzanowy z chipsami z boczku

Danie serwowane:
Kotleciki cielęce z drobiowym musem, warzywną teriną
i szpinakowymi kopytkami

Deser:
Śmietankowa panacotta z sorbetem cytrynowym i gorącymi śliwkami
Kawa, herbata
Sok, woda
Ciasta bankietowe
Bufet z owocami

Bufet zimny:
Wędzona ryba maślana
Węgorz wędzony
Rolada z łososia z serem riccotta
Tatar z pstrąga podawany w muszlach
Matijas w sosie jogurtowym z szalotką
Pieczona i marynowana polędwica wołowa
Delikatny kurczak w occie balsamicznym
Szynka parmeńska z melonem
Szynka staropolska
Rolada ze schabu z polędwiczkami drobiowymi
Pieczona cielęcina
Avocado faszerowane owocami morza
Sałatka z pieczarek i szynki
Brokuły z czosnkiem i pomidorami
Bakłażany faszerowany pleśniowym serem
Pieczywo, masło, sosy

Ok. godz. 24.00
Pieczony udziec wieprzowy serwowany na płonąco z ziemniaczanymi kluskami

Ok. godz. 2.00
Żurek staropolski w chlebie podawany

 


II wersja

Przystawka:
Pomidor marynowany w aromacie z bazylii z dodatkiem koziego sera

Zupa:
Gęsta zupa z młodych pokrzyw i cukinii
Danie serwowane :
Comber z sarny w sosie z trawy żubrowej serwowany z pierogami

Deser:
Tiramisu czekoladowe
Kawa, herbata
Sok, woda
Ciasta bankietowe
Bufet z owocami

Bufet zimny:
Jesiotr wędzony
Węgorz wędzony
Rolada z łososia z serem riccotta
Tatar z pstrąga podawany w muszlach
Pieczona i marynowana polędwica wołowa
Delikatny kurczak w occie balsamicznym
Szynka parmeńska z melonem
Przepiórki i drobne ptactwo
Szynka staropolska
Rolada ze schabu z polędwiczkami drobiowymi
Pieczona cielęcina
Avocado faszerowane owocami morza
Sałatka z pieczarek i szynki
Brokuły z czosnkiem i pomidorami
Bakłażan faszerowany pleśniowym serem
Pieczywo, masło, sosy

Ok. godz. 24.00
Milfa z sandacza i diabła morskiego na sosie z mango

Ok. godz. 2.00
Barszcz z pasztecikiem




BUFETY TEMATYCZNE

Bufet gorący:
Kulebiak z sosem grzybowym
Drożdżowe bułki z wieprzowiną
Pielmienii Rosyjskie z wołowiny
Schab faszerowany
Pierogi z pieca z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie
Biały strogonoff
Żur z białą kiełbasą
Bliny pszenne z czarnym kawiorem
Kołduny
Śledź po szubą
Śledź w śmietanie
Kapusta po piotrowsku
Jesiotr solony
Mięsa pieczone
Wybór wędlin
Ogórek faszerowany
Sało solone z ogórkiem (zakąska do wódki)
Tatar z pstrąga
Węgorz wędzony
Amur pieczony w sosie ze szczypiorkiem
Tymbaliki drobiowe
Pascha serowa z bakaliami
Ślimaki zapiekane w vol au vent
Wołowina burgundzka
Krewetki pieczone w szpeku
Pularda faszerowana krewetkami w sosie bisu
Karkówka pieczona z cebulą, śliwkami i morelami
Gicz cielęca z królikiem

Bufet zimny :
Pasztet  z Foi gras z muskatem „Froutigana”
Delikatny krem z awokado z wędzonym łososiem
Wybór pasztetów
Rolada z indyka i tuńczyka
Sałatka z ośmiornic
Sola marynowana z jarzynami mocno skropiona cytryną
Łosoś marynowany w soli
Rostbef w sosie makowym
Pierś z kaczki marynowana w pomarańczy
Krem brule
Pasztet orzechowy
Mus z pomarańczy z sorbetem cytrynowym
Sery
Tarta




BUFET WŁOSKI

Bufet gorący:
Lasagne mięsne
Lasagne jarzynowe
Papardelle z krewetkami
Farfalle z borowikami
Canelloni faszerowane szpinakiem
Ravioli z kozim serem
Polędwiczki w cieście ziołowym
Gnocchi ze schabem i papryką

Bufet zimny:
Pularda faszerowana krewetkami
Prossciutto (szynka parmeńska)
Kurczak marynowany w occie balsamicznym
Łosoś marynowany w soli i cytrusach
Mortadella włoska
Wybór włoskich wędlin
Filet z kaczki pieczony z malinami
Sałatka z rukoli
Sałatka z melona i grapefruitowym winegretem
Faszerowane bakłażany
Sałatka z kalmarów
Mozzarella z marynowanymi pomidorami
Deska serów włoskich
Brokuły z czosnkiem i chrupiącym bekonem


 
 
 
 

RED CATERING - bankiety, catering - Toruń, Bydgoszcz....

Strona www - agencja reklamowa Whiteart