IMPREZY
FIRMOWE
BANKIETY IMPREZY
W PLENERZE
WESELE STUDNIÓWKI POZOSTAŁEWYPOŻYCZALNIA
ZASTAWY
Menu
 
Zobacz jakie menu przygotowaliśmy
na Twój bankiet, konferencje, imprezę firmową, wesele...
 

RESTAURACJA

Propozycje menu na obiad / kolację

 






Wersja I

Przystawka:
Łosoś i okoń morski na kremie kawiorowym
Zupa:
Delikatny krem chrzanowy z chipsami z boczku
Danie serwowane:
Kotleciki cielęce z drobiowym musem, warzywną teriną i szpinakowymi kopytkami
Deser:
Śmietankowa panna cotta z sorbetem cytrynowym i gorącymi śliwkami



Wersja  II

Przystawka:
Pomidor marynowany w aromacie z bazylii z dodatkiem koziego sera
Zupa:
Krem z dyni z szyjkami rakowymi
Danie serwowane:
Comber z sarny w sosie z trawy żubrowej i pierogami z kapustą
Deser:
Puszysty krem brzoskwiniowo – marakujowy



Wersja III

Przystawka:
Wędzona pierś z kaczki z sosem porzeczkowo – chrzanowym
Zupa:
Zupa krabowa z szafranem
Danie serwowane:
Skoki z królika faszerowane jagnięciną z polentą i grillowanymi jarzynami
Deser:
Bawareze kolendrowe z pieczonymi jabłkami



Wersja IV

Przystawka:
Wachlarz z polędwicy wołowej z kremem chrzanowym
Zupa:
Chłodny krem z avocado z szyjkami rakowymi
Danie serwowane:
Kaczka pieczona z jabłkami i gołąbkami z czerwonej kapusty
Szparagi zapieczone z boczkiem
Deser:
Winne gruszki w czekoladzie


MENU RODEM Z TORUNIA

Przystawka:
Kaczka marynowana w zalewie korzennej
Zupa:
Żurek kujawski
Danie serwowane:
Polędwiczki wieprzowe w sosie rodzynkowym  z kluskami ziemniaczanymi
Deser:
Parfait piernikowy z sosem czekoladowym


 
 
 
 

RED CATERING -restauracje Toruń, restauracja, restauracje Businss Park...

Projekt i wykonanie: agencja Whiteart