IMPREZY
FIRMOWE
BANKIETY IMPREZY
W PLENERZE
WESELE STUDNIÓWKI POZOSTAŁEWYPOŻYCZALNIA
ZASTAWY
Menu
 
Zobacz jakie menu przygotowaliśmy
na Twój bankiet, konferencje, imprezę firmową, wesele...
 

SYLWESTER

RESTAURACJA PIANO

Zabawę poprowadzi Dj – Mariusz, w programie liczne konkursy z nagrodami.

MENU SYLWESTROWE 2012/2013 w cenie 550 zł./para

 




Przystawka:
Rolada z soli i łososia na musie z awokado
Zupa:
Krem szparagowy z dodatkiem migdałów
Danie serwowane:
Mieszki ze schabu z leśnymi grzybami na pieprzowym sosie z pieczonym ziemniakiem i jarzynami
Deser:
Pomarańcza faszerowana puszystym kremem
Bufet słodki:
Ciasta bankietowe, musy owocowe
Panna cotta z wiśniami
Kawa, Herbata
Sok, woda
Cola, sprite
Wybór świeżych owoców
Zakąski zimne: 4 por./os.
Roladki z łososia z ricottą na krakersie
Węgierski tatar ze śledzia
Bakłażan nadziewany szpinakiem z serem feta i pomidorami
Filet z pstrąga w galarecie
Terina wieprzowa z boczkiem i ogórkiem
Terina drobiowa z marchewką
Kabanos owinięty cukinią
Rolada ze schabu z grzybami
Karkówka pieczona z musem chrzanowym
Sałatka z wędzonym kurczakiem
Sałatka porowo – pieczarkowa
Sałatka wiosenna owinięta w szynkę na grzance
Śliwka i morela w bekonie
Wybór pieczywa, masło, sosy zimne
Danie serwowane ok. 24.00:
Delikatny filet z kurczaka faszerowany szpinakiem z dodatkiem ryżu i jarzyn
Zupa:
Barszczyk czerwony z drożdżowym pasztecikiem
Napoje:
Wódka 0,7 l / para
Szampan o północy


 
 
 
 

RED CATERING -restauracje Toruń, restauracja, restauracje Businss Park...

Projekt i realizacja: Studio Whiteart