Propozycje menu weselne

Zupa serwowana:
Rosół z makaronem lub krem z pieczarek
Dania serwowane:
De Volaille
Zrazy zawijane w sosie grzybowym
Polędwica wieprzowa w sosie kurkowym
Karkówka w sosie myśliwskim
Stek z indyka z pieczarkami
Szaszłyk drobiowy z kolorową papryką
Łosoś z masłem ziołowym
Sola w sosie koperkowym
Schab faszerowany grzybami
Dodatki:
ziemniaki z wody, kulki ziemniaczane,
bukiet surówek, jarzyny gotowane
Deser:
Nugat lodowy na sosie jagodowym
Puchar lodowy z owocami
Zakąski zimne:
Rolada z kurczaka z pieczarkami
Rolada z indyka ze szpinakiem
Szparagi w szynce
Fileciki z kurczaka w zalewie balsamicznej
Wieprzowina z suszonymi owocami
Rolada ze schabu z polędwicą z kurczaka, ze śliwką i boczkiem
Schab faszerowany grzybami
Rostbef pieczony na ostro
Tymbaliki drobiowe
Śledzie w zalewie ziołowej
Sałatka Staropolska
Sałatka z kurczakiem i ananasem
Sałatka z kolorowym makaronem
Wybór świeżego pieczywa, masło, sosy
Ok. godz. 22.00:
Strogonoff z pieczywem
Ok. godz. 24.00:
Tort weselny
Ok. godz. 1.00:
Pieczona szynka serwowana na płonąco z kapustą zasmażaną
Ok. godz. 3.00:
Barszcz z pasztecikiem
Dodatkowo:
Bufet z owocami
Fontanna czekoladowa z owocami, piernikami
i drobnymi ciasteczkami
Bufet chłopski
Bufet rybny - w posiadanej przez nas wędzarni,
uwędzimy
wybrane przez państwa gatunki ryb